opc_loader
SHOPPING DAYS - Profiteer van de directe beurskortingen.

Over ons

Bij ons kan U terecht voor onze Qnails colorgels:  waarvan 2 verschillende lijnen, eigen merk gel producten, acryl, nailart, vloeistoffen en al het gebruiksmateriaal zoals UV/Led lampen, frezen, vijlen, penselen enzo… kortom alles om de perfecte gelnagels te zetten. Betaalbare prijzen voor iedereen, dat is ons hoofddoel!

Wij hebben besloten om onze Qnails producten ook in een online shop te verkopen, we willen natuurlijk niet achterblijven.

Maar voor de mensen die nog niet overtuigd zijn van het online shoppen, hebben wij ervoor gekozen dat U ook uw bestelling kan doen online, maar u kan ze persoonlijk komen afhalen, zodoende ook betalen bij afhaling en U vermijdt zo ook de verzendkosten. Vele verkiezen dit nog boven het vooraf betalen.

Ook particulier kan U bij ons terecht.

Q Nails staat garant voor een service naar ieders wens.

U kan bij ons ook een opleiding nagelstyliste volgen aan een zeer budget vriendelijke prijs, wij bieden zeer gepersonaliseerde privé lessen! U kan alle dagen van de week les volgen, op afspraak wanneer U het past! Ik garandeer U dat U uw volledige investering er na ongeveer 15 klanten uit heeft, als dat niet super is!

Q Nails wil toegankelijk zijn voor iedereen.

Q Nails staat ook garant voor een snelle service.

Vandaag besteld voor 16.00u morgen geleverd met Bpost aan huis.